Bourbon

  • Mindst 51% majs i kornblandingen
  • Destilleret til maksimalt 80% alkohol
  • Må højest være 62,5% alkohol når den hældes på tønder
  • Skal lagres i nye egetræsbeholdere (tønder) der er forkullede på indersiden
  • Skal produceres i USA
  • Der må kun tilsættes vand fra destillationsprocessen er færdig til den hældes på flaske
  • For at en producent må skrive Bottled-in-Bond på etiketten skal følgende være overholdt:
    • Skal være lagret i minimum 4 år
    • Lagerbygningen skal være under statslig kontrol (uanmeldte besøg skal kunne accepteres)
    • Alkoholprocenten skal være præcis 50
    • Skal være produceret af en enkelt producent på et enkelt produktionssted og i samme sæson (januar til juni eller juli til december)
    • Hvis den er kommet på flaske på en anden lokation end der hvor den er lagret, så skal dette stå på etikette

Rye Whisky

  • Mindst 51% rug i kornblandingen
  • Destilleret til maksimalt 80% alkohol
  • Må højest være 62,5% alkohol når den hældes på tønder
  • Skal lagres i nye egetræsbeholdere (tønder) der er forkullede på indersiden